Den perfekte byggegrund på Horsbækken Aabybro

Vores rejse til den perfekte byggegrund var særdeles præget af spænding og nervøsitet. Vi havde kigget på diverse grunde, men der var ingen som fangede os. Så blev vi anbefalet af HusCompagniet at kigge på deres ledige grunde på Horsbækken, Aabybro. Etape I af Horsbækken ejes af HusCompagniet, efter de opkøbte alle grundene kort efter, at kommunen havde udstykket dem. De fleste grunde var allerede solgt, men vi fandt dog også hurtigt ud af, at vores forhandlingsevne var væsentlig svækket, eftersom der kun var ét byggefirma at vælge. Vi rettede derfor vores opmærksomhed mod Horsbækken etape II, som var forholdsvise nye udstykninger af Jammerbugt kommune. Godt halvdelen af grundene var allerede solgt og den resterende halvdel var enten reserveret eller ledig.

Grund #1

I løbet af vores indledende møder med byggefirmaerne, blev vi anbefalet at tage et kig på grund #1. Den opfyldte rigtig mange af vores kriterier, så vi bød på grunden. Vi blev dog ringet op af kommunen senere samme dag, som fortalte at de som har reserveret grunden valgte at købe.

Grund #2

Vi tog derfor et nærmere kig på alle grundene. I samarbejde med en arkitekt og byggerådgiver, fandt vi frem til grund #2. Det gik op for os, at den passede meget bedre til os, efter at vi fik lavet nogle prøvetegninger til den. Helt perfekt – den opfyldte alle vore kriterier, såsom at kunne få en afskærmet grund med en stor baghave og mange andre fordele. Kort forinden vi tog afsted på ferie, valgte vi at byde på denne grund. Vi krydsede vores fingre, men vi forventede ikke at ville få den. Vi havde fået at vide af en byggerådgiver fra et af byggefirmaerne, at han allerede havde lavet en byggekontrakt på denne grund for nylig. 2 dage senere fik vi opkaldet, at de som har reserveret grunden, valgte at købe den, som forventet.

Grund #3

Denne grund var den sidste af de 3, som var interessante på Horsbækken for os. Såfremt vi heller ikke fik fingrene i denne grund, ville vi være nødsaget til at udskyde vores projekt, imens vi skulle finde eller vente på nye udstykninger. Vi var på ferie på daværende tidspunkt, da vi bød ind på grunden. Vi gik i spænding og kunne næsten ikke finde ud af at slappe af. Vi nærmede os den 4 dages deadline, som reservations holderne har til at tilkendegive om de ønsker at købe deres reservede grund eller ej. Fredag, kort forinden vi selv ville kontakte kommunen, tikkede en mail ind. Kommunen ville give yderligere betænkningstid til reservations holderne grundet nogle personlige forhold – hvilket vi selvfølgelig respekterede. Weekenden gik til mandag, stadig fyldt med spænding og sommerfugle i maven hver eneste dag, indtil at vi endelige fik en mail fra kommunen; Vi er blevet grundejere! Vi var lykkelige. Nu kunne vi tage næste skridt!

Men…

Et par dage efter vi var kommet hjem fra ferien, ringede telefonen. Det var kommunen igen, som undskyldte over, at de nu satte os i et luksusproblem… Vores favorit, grund #2, var blevet ledig alligevel, grundet af køberens personlige forhold. Vi kunne nu vælge mellem grund #3 og grund #2 – valget var ikke svært. Selvfølgelig skulle vi have vores favorit grund #2!

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.