Så er tagstenene lagt

På blot én dag, så er tagstenene lagt. Jeg mødte Uggerly på deres anden sidste dag i huset af første omgang. Vi fik afklaret enkelte spørgsmål og de var godt i gang med at runde deres installation af. Imens var taglægger ved at læsse, meget strategisk, vores betontagsten fra IBF af på vores tag. Det er meget imponerende, hvor koordineret de er, når der læsses af. Alle mand ved lige præcis hvad de skal gøre, uden alt for meget kommunikation. Så er det ellers bare i gang! Vores byggeleder, som også var på pladsen, roste vores blog og sagde, at hvis vi skulle nå at have nogle billeder før taget blev lagt på, så var det nu. De kan lægge et tag på bare én dag, hver dag. Da vi kiggede ud samme eftermiddag, så var næsten alle tagstenene lagt på plads – ja, det er hurtigt! 😊

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Én kommentar

  1. Hej Thomas
    Fed side med mulighed for at høste mange gode råd og erfaringer 🙂
    Vi skal selv igang med at bygge nyt hus (inden længe) og er foreløbig “kun” igang med at indsamle informationer og netop få inspiration.
    Efter at have været gennem en stor del af jeres opslag undrer det mig at I IKKE har fået installeret solceller og evt. batteri backup i forbindelse med opførslen af et helt nyt hus, det er faktisk et af vores topprioriteter.
    Så grundige som I har været så er der helt sikkert en god forklaring 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.