Vinduer og døre sat i

Så er vinduer og døre også sat i. Håndværkerne har ligeledes fået tapet dampspærre op og tætnet rundt om elektrikernes arbejde. Igen må vi bare konstatere, at vi har valgt de helt rigtige placeringer og størrelser af vores vinduer og døre. Vinduerne i værelserne bliver dejlig store. Vi er også meget tilfredse med terrassedørene i spisestuen ud til terrassen, hvor vi har valgt 2 store døre, som kan slåes helt op. Det er også super lækkert, at vi fik rykket toilettet på det store badeværelse, så der blev plads til gulv-til-loft vindue. Massere af lys!

Som en lidt heldig ting, så blev det højtsiddende vindue i stuen ud mod baghaven, sat lavere end vi havde regnet med. Det skal siges, at det er sat helt korrekt iflg. tegningerne. I deres udstillingshuse sidder vinduet højere, så man ikke kan kigge ud af det. Vi havde antaget, at det var sådan, at vores vindue ville blive placeret, uden at have tænkt muligheden for at sætte det lavere. Det synes vi er helt fantastisk, for det giver netop muligheden for at kunne kigge (kalde) ud af vinduet om til baghaven. Der er stadig rig mulighed for at en sofa eller lign. kan stå under vinduet.

Alle vinduer og døre er selvfølgelig 3 lags glas. Vi har valgt tophængte vinduer med sideparti for at gøre dagligdagen nemmere. Det er også mere bekvemt at have et tophængt vindue sat i hak om natten, frem for et sidehængt, så vinden nemmere kan “trække” ind. Det mindsker også muligheden for at regn kan trænge ind. Køkkenvinduet er en undtagelse, da vi her har taget et bredt sammensat vinduesparti, hvor der er sidehængte vindue i hver side og ét stort fast vindue i midten.

Sikkerhedspakke 2

Som et tilvalg, så har vi valgt, at alle vores Rationel vinduer og døre opgraderes til sikkerhedspakke 2. Dette tilføjer følgende punkter:
• Sikringsdørplade til hoveddøren, som er en dørplade, med forøget tykkelse på indvendig og udvendig side.
• Rationel Security rude med lamineret glas. Dette gør, at det er nærmest umuligt at smadre selve ruden udefra. Vi er også blevet fortalt, at denne laminering, vil være med til at formindske blegning fra solen på indvendige materialer.

Der går ikke én hverdag, hvor der ikke sker noget på huset. Det er også bare sådan det skal være, hvis de skal nå at bygge det på kun 5 måneder! Vi er meget tilfredse med håndværket på vores hus – det har udelukkende været professionelle håndværkere. Der har kun været meget få bagatel ting indtil videre, som er blevet løst med omhu 😊

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.