Vi bygger med HusCompagniet

Vi bygger med HusCompagniet i Aalborg! Vi har brugt godt 3 til 4 måneder på at finde de helt rigtige til at bygge vores kommende boligdrøm. Med inspiration fra vores boligaften hos HusCompagniet begyndte jagten. Vi startede med at kontakte de største 4 totalentreprise firmaer i Nordjylland; HusCompagniet, Milton Huse, Eurodan Huse og Hybel Huse. Vi havde allerede snakket med banken i forbindelse med, at vi kiggede på eksisterende huse, så vi kendte i forvejen nogenlunde vores budget. Først tog vi kontakt til HusCompagniet og fik et indledende møde i august 2019. Her fik vi rigtig god rådgivning, fik sat et grovt budget op, diverse modeller, samt en rundvisning. Vi fik hurtigt pejlet os ind på hvilke materialer vi var mest til. Vi tog herefter kontakt til Milton Huse, Hybel Huse og til sidst Eurodan Huse. Vi blev taget rigtig godt imod af hver især, men som titlen lyder, endte vi i sidste ende med at vælge HusCompagniet.

Valget faldt på HusCompagniet

Ved at opsummere alle kategorierne så lå HusCompagniet suverænt i spidsen. Herunder både i rådgivning, materialevalg, fleksibilitet og tryghed. Sidst, men ikke mindst, så landede vi også på en fair pris, som de færreste kunne være med på, uden at skulle gå på kompromis andre steder. Vi har også lagt vægt på andres erfaringer med HusCompagniet; ikke alene på TrustPilot, men også erfaringer gjort af bekendte, venners venner, online forums mv. Generelt føler vi os i gode hænder hos HusCompagniet. Der flere ting, som spillede sig ind under tryghed. Her skiller de sig ud, i hvert fald i Nordjylland.

Det giver også tryghed, at inden opstart af byggeriet, så kommer man til gennemgangsmøde med alle parter. Her vil byggerådgiveren, bygningskonstruktøren og tilknyttet byggeleder være til stede. Dette giver en god tryghed, da hver en linje i materialevalget og detalje i plantegningen gennemgås i fællesskab. Dette er en god måde, at dobbelttjekke at ingen fra hver deres speciale, ser udfordringer eller har indvendinger. Det er også en god måde, at få forventningsafstemt ens tanker omkring valget og detaljerne. Det er også et plus, at de afholder bygherreaften, hvor alle kunder indenfor den seneste periode bliver inviteret til en informationsaften omkring byggeforløbet. Vi lagde også vægt på det personlige møde med bygningskonstruktøren, beskreven nedenfor. Ydermere så var det også kun et plus, at man får direkte kontakt med sin byggeleder under hele byggeforløbet.

Byggerådgiver

Vores tildelte byggerådgiver, Karsten, er en verdensmand. Ingen af vores idéer blev skudt ned, men i stedet blev der taget en dialog om hver en detalje. Her blev debatteret fordele, ulemper og vi fik gavn af hans mange års erfaringer inden for branchen. Muligheden for denne sparring gjorde, at nogle af de ting vi oprindeligt havde drømt om, endte med at blive endnu bedre. Vi har brugt rigtig mange timer sammen med Karsten. Vi har skrevet mange mails frem og tilbage, haft mange timers samtaler over telefonen, og der er aldrig blevet presset på for en underskrift. Vi skrev under, da det føltes naturligt og alle materialevalgs detaljerne var helt på plads.

Bygningskonstruktør

I perioden med Karsten, fik vi ydermere tilsendt en skitse fra bygningskonstruktør Evelina, som mere eller mindre ramte plet fra start af. Hun fangede rigtig mange detaljer, som vi henover tiden har snakket med Karsten om. Vi valgte simpelthen at kræve, at Evelina skulle være vores bygningskonstruktør ved underskrift.

Hos HusCompagniet i Aalborg er man i direkte dialog med bygningskonstruktøren, som skal tegne huset. Typehuse er ikke længere, som man antager det. Det er muligt at lave alle de ændringer, som du ønsker. HusCompagniet tegner indtil du er tilfreds. HusCompagniet i Aalborg invitere også helt ekstraordinært til et møde med bygningskonstruktøren. Her kan vi se vores plantegning på storskærmen og kan sammen med bygningskonstruktøren lave ændringer direkte på storskærmen. Evelina kom også med rigtig mange gode forslag og erfaringer, som hun har gjort sig gennem tiden. Vi endte op med den helt perfekte plantegning! Så nu kan vi stolt sige, at vi bygger med HusCompagniet.

Nu venter vi bare på møder med Uggerly og HTH, samt opstartsmødet, hvor både byggerådgiver, bygningskonstruktør og vores byggeleder vil være til stede.

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.