Væggene er opført

Så kom dagen, hvor alle væggene er blevet opført, så vi endelig kunne få fornemmelsen af huset! Vi kan med det samme se, at vores gennemtænkte plantegning virker. Drømmen bliver til virkelighed 😊

Rummene har den helt rigtig størrelse og der kommer bestemt ikke til at mangle plads. Vi fik også bekræftet, at de har husket at lave dobbelt væg med isolering. Det har vi valgt at få fra bryggers til værelse og fra stuen til badeværelse. Dette skal hjælpe med at dæmpe støjgener fra henholdsvis VM/TT i bryggers og lydanlægget i stuen.

Vi blev overrasket over hvor enormt store vinduerne virker – vi elsker det. Vi har desuden hævet loftshøjden på hele huset over standarden. På værelserne har vi droppet indbygget skabe, således der er frit råderum over indretningen. Det gjorde det derfor også muligt, at opnå effektiv indretning af det lille badeværelse med kvadratisk bruseniche. Garagen havde også en rigtig god størrelse, hvor der er plads til biler, motorcykler, og masser af fester. Det hele føles til at være de helt rigtige størrelsesforhold efter alle væggene er blevet opført, i modsætning til da vi blot havde fundamentet at kigge på. Det er helt utroligt hvor langt de er kommet på blot en lille måneds tid 😀

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

5 kommentarer

 1. Håber det er ok med et par spørgsmål her?

  Angående lydisolering mellem rum, har i så overvejet også at sætte lydlofter i alle rum?
  Og at noget lyd forplanter sig igennem ventilationskanalerne?
  Hvor høj loftshøjde har i valgt?

  • Hej Jesper

   Du er altid velkommen til at stille spørgsmål herinde 😊

   Vi har valgt Rockfon Blanka i alle rum. Det synes vi personligt er det absolut flotteste valg man kan vælge. Det har en bedre evne til at absorbere lyd end selv troldtekt. Vi får 2.57 i højden.
   Der bliver sat filtre i alle ventilationsudtag.

 2. Tak 🙂

  Okay, Hvordan ligger prisniveauet i forhold til troldtekt?

  Interessant med filtre, det har jeg ikke hørt om. Men de skal vel skiftes også?

  Lyder som en fin højde. Vi har ikke bundet os endnu, men samlet ind til næste byggeprojekt.
  Vi bor pt i et hus fra HC, som vi byggede for 2 år siden, men vi vil gerne bo i et andet område. Så vi tager lige en tur igen til sommer.

  • Prisen ligger angiveligt en smule højere end troldtekt, da det koster lidt mere at udvikle og monteringen er mere omstændigt. De skal have specielle handsker på, når de foretager monteringen af Rockfon, for at undgå fingeraftryk. Hvis man er klar i spyttet fra start af sine forhandlinger, så er det alle pengene værd i vores øjne.

   Ja, det syntes vi også. Det passer rigtig godt i dimensionerne uden at man føler huset er strukket ud. Vi gjorde det dog primært for at få et par lag mursten over vinduerne 😉

   Jeg undersøger og vender tilbage mht. lydvandring i ventilationsanlægget.

   • Hej igen. Så fik jeg lige undersøgt – jeg har misforstået det. Det er selvfølgelig ikke filtre, men decideret ventilations lyddæmpere, som er blevet sat ind. Det gør firmaet Airtjek, som har foretaget installationen, som standard. De fungere ligesom en lydpotte på en bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.