Coronavirus illustration

I et lidt atypisk, men meget aktuelt indlæg, giver vi her Coronavirus status på vores byggeri. Vi er alle sammen blevet påvirket af den nye Coronavirus, på den ene eller den anden måde. Thomas & jeg arbejder hjemmefra, vi var nødt til at slå hurtigt til på vores lånetilbud da kurven var ved at vende, og så er vi selvfølgelig bekymret for byggeforløbet. I de indledende dage efter nedlukning af Danmark, hørte vi ikke noget fra HusCompagniet. I dette tilfælde tog vi intet nyt som godt nyt. Vi var bekymret for, om det betød noget på sigt for den planlagte afleveringsdato. Vi fangede vores byggeleder i forbindelse med noget andet, men spurgte lige til, om der var noget vi skulle forholde os til. Vores byggeleder sagde, at det kan være individuelt fra bygherre til bygherre. Umiddelbart var ingen indikation på at vores byggeri ville blive påvirket. Så i skrivende stund er Coronavirus status på vores byggeri, at indflytningsdatoen overholdes.

Kom trygt i hus med HusCompagniet

HusCompagniet har meldt ud d. 12/3/2020 til alle byggeinterreseret, som har tilkendegivet at de gerne vil modtage e-mails, at byggemøder og kundebesøg fortsat kan lade sig gøre. Det vil dog være med strenge forbehold. HusCompagniet vil gøre hvad der skal til, for fortsat at sikre et rigtig godt forløb, med minimal risiko. I vores fantastiske digitale alder, tilbyder de også at holde videomøder i stedet.

Kære kommende eller igangværende bygherre

I går d. 16/3/2020 fik vi yderligere en e-mail fra HusCompagniet med status på kommende og igangværende byggerier. Coronavirus har nu for alvor gjort sit indtog i Danmark og det reagere HusCompagniet yderligere på. De har meldt ud, at de følger anvisningerne fra regeringen punkt til prikke, men ved hjælp af omstrukturering, formår de at holde produktionen i gang. På nuværende tidspunkt d. 16/3/2020, melder alle HusCompagniets leverandører og samarbejdspartnere grønt lys. Det vil sige, at de ikke forventer forsinkelse af igangværende byggerier på grund af Coronavirus – men understreger dog, at det kan ændre sig med kort varsel. Vi vil blive kontaktet direkte, såfremt det bliver aktuelt for vores byggeri.

Opdatering: 19/3/2020

HusCompagniet sender yderligere et nyhedsbrev og melder, at alt foregår efter en tilrettelagt plan. De beder alle bygherre om at respektere håndværkernes arbejdstider, således at man først besøger byggepladsen efter fyraften. Der er også lavet små ændringer i de tildelte arbejdstider. Dette er gjort for at mindske antallet af håndværkere på byggepladsen i samme tidsrum. De gør ligeledes igen opmærksom på, at udstillingshusene stadig er åbent, men med tilmelding. På denne måde kan interesserede stadig få en personlig fremvisning af et udstillingshus.

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.