VVS laver indvendig grundinstallation

Så blev det igen Uggerly VVS tur, som laver indvendig grundinstallation. Første gang de var forbi, var da der blev lagt gulvvarme slanger ud. Vi pointerede over for montørerne, at gulvvarme komponenterne i bryggers skal sættes så lavt som muligt. Dette er for at sikre plads til mit kommende rackskab. De har gjort et super godt arbejde! Der er også godt gang i affugtning af huset.

Vi har valgt at få toiletter med skjulte cisterne. På gæstebadeværelset bliver det monteret i ydervæggen. På det store badeværelse valgte vi at rykke det væk fra ydervæggen og hen til den ene indervæg af flere årsager. Vi ønskede blandt andet ikke, at toilettet kom for tæt på badekaret. Vi kan så også med fordel få et gulv til loft vindue. Det kræver dog en kasse til at skjule cisterne, når det er op af en indervæg. Her pointerede vi over for montøren, at højden på kassen skal flugte med bordpladens højde. På denne måde kan bordpladen fortsætte hen over kassen i ét stræk. Dette er koordineret mellem HusCompagniet, HTH, VVS og tømrerne.

De nye regler for badekar diktere at der skal fald på gulvet hen mod en rist. Det har vi løst ved at trække badekaret længere tilbage i dens niche, så der laves fald lige udenfor badekaret 😊 Vi har valgt Blucher WaterLine Copenhagen riste.

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.