Klinkerne er blevet lagt

Igen et stort øjeblik, mest for Lise, for nu er klinkerne blevet lagt! 😃 Imens at de udvendige mure er blevet muret op, så har flisemureren været godt i gang indenfor. Vi havde en del overvejelser, da vi skulle vælge klinke. Vi var dog helt enige om, at den ikke måtte blive for mørk. Det endelig valg stod mellem EK Loft “Cream” eller Center Urban White. Vi endte med at vælge EK Loft “Cream” og det er vi ovenud lykkelige for. Vi har valgt 60×60 til gulvet og 30×60 til væggene. Det giver virkelig en rolig og dejlig spa fornemmelse, specielt i det store badeværelse med badekar. Vi er glade for at den spiller super godt sammen med de hvide vægge, uden at være for dominerende. Det som også fik os til at hælde til denne klinke, er hvordan det føles når man går på den med strømpesokker. Den anden klinke er mere glat i det, hvor imod at denne klinke står man bedre fast på.

Vi syntes også vores løsning ved badekarret er lykkedes meget godt. Sagen er den, at de nye regler for badekar, angiver at der skal laves fald på gulvet. Det har vi løst ved at trække badekaret 50cm ind i dens niche, for så at lave fald på gulvet lige udenfor badekarret. Alternativt kan man risikere at skulle skære fliserne på tværs af hele gulvet for at lave fald mod et afløb.

Vi blev på det kraftigste opfordret af vores byggeleder, til at tage et kort møde med flisemureren. Det tager kun lige 10-15 minutter, men er det hele værd. Det giver rigtig meget værdi, at man har muligheden for at snakke sine forventninger igennem. Vi havde eksempelvis ved badekarret, at hvis det skulle sættes op som “standard”, så ville vi få en smal klinke op langs væggen i den ene side. Det var vi alle enige om ville se tosset ud. Så flisemureren kom med hans bud, hvordan han ville lave det, hvis det var hjemme ved ham selv. Således lykkedes det at få store og ens hele fliser på væggen. Vi var helt enige med ham! Nu når klinkerne er blevet lagt, så taler resultatet for sig selv 😃

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Én kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.