Cayman Oak

Garant fra Hjørring har været forbi i et par dage og lagt vores gulv med Cayman Oak. Effektiv og rigtig godt håndværk! Vi holdte et kort møde i huset, for at tage en snak omkring aluskinnerne, da vi gerne ville se vores muligheder. De havde taget 4 forskellige aluskinner med, hvor 3 af dem er belagt med folie. Baseret på deres erfaringer og den måde, som rå aluskinner matcher vores valgte gulv, var vi ikke i tvivl – det blev aluskinne uden folie. Den bliver også mere mat henover tid og slid fra sko, legetøj mv. vil ikke være synlig på samme måde. Ulemperne med folie på aluskinne er, at de vil blive slidt over tid og blotte aluminiumet under.

Type og akustik

Da vi skulle vælge gulv, ligesom med loftet, så var akustik en højt prioriteret egenskab. Det er der flere gulve, som er bygget op med kork, der kan håndtere. Det som gjorde udfaldet for os, at det skulle være “Designkork” typen, var den måde bunden er bygget op af flere lag. Dette skulle gøre gulvet mere modstandsdygtig over for trykmærker, modsat de gulve som kun har ét tykt lag kork.

Forskellige modeller

Vi var totalt solgt i både Sahara Oak og Cayman Oak modellerne. Sahara Oak er en smule mere farvet og varm, hvor Cayman Oak er mere lun og lyst. Hos HusCompagniet Aalborg har de vareprøver liggende. Det var en stor fordel, da det gør det muligt at flytte rundt på prøverne og lægge sin ønskede klinke ved siden af gulvet, for at se hvordan det passer sammen. Det er dog vigtigt at komme ud at se gulvet lagt i et udstillingshus, før man træffer det endelige valg! Et gulv kan ændre karakter, når man ser det lagt som et helt gulv; specielt med forskelligt lys og lysindfald.

Cayman Oak

Vi endte med at vores gulv blev lagt med Cayman Oak, selvom vi var nervøse for, om det ville blive for lyst. Vi er dog ovenud lykkelige for gulvet, for det er faktisk netop styrken ved denne model. Siden gulvet er lyst og gråligt, så lader det sig hurtigt “påvirke” af sine omgivelser og lys! Det er virkelig fedt at se hvordan gulvet fuldstændig kan manipuleres, alt efter hvordan vi indretter og indstille vores Philips Hue lysstyrke og temperatur, samt brug af naturligt lys! Vi har forsøgt at vise det med nedenstående billeder (Ja, det er faktisk det samme gulv!) 😃

Det er svært at tage et retvisende billede!

Del vores historie

Kategori:

Gå aldrig glip af noget – tilmeld dig nyhedsbrevet!

Én kommentar

  1. Kan man reparere Cayman Oak gulv hvis der bliver ridser i det feks fra håndværkerene?
    Hvis repararition – er det gulvet op fra en kant og udskiftning af dele der er ridset? eller kan man skære et stykke ud af feks midt på gulvet og dermed lime / sætte et nyt stykke i? Herunder hvad med den plastmembran der er under gulvet hvis den bliver beskadiget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.